Tyrskähdetty: BMX-rata pimeä öisin, kiitos terveyskeskukselle ja riittääkö Kaarinassa influenssarokotetta

0

Virtaska! Meillekin Kuusistoon on tehty upea uusi bmx-rata ja skeittirampit, mutta valaistus jäi tekemättä, joten ei voi enää syksyn myötä harrastaa pimeyden takia.

Pysykää sisällä

Haluan kiittää Kaarinan terveyskeskuksen hoitajia ja lääkäreitä ystävällisestä ja toimivasta työstänne. Esimerkiksi ajanvarauksen takaisinsoitto tapahtuu todellakin saman päivän aikana, niin kuin on luvattukin, ja lääkäriin saa nopeasti yhteyttä.

Kipeä kitisijä

Olen jossain kirjoittanut, että kuolen mieluummin koronaan kuin yksinäisyyteen. Luettuani Pahimuksen version Kalloween-vaihtoehdosta haluankin kuolla nauruun. Läheltä piti jo nyt. Pyhimyksestäkin tulee vähän kansanomaisempi, kun muistaa, että Intiassa se on lehmä.

Sinbad, merenkulkija

Voiko terveyskeskuksen edustaja vastata tilastoon, jossa kerrotaan Kaarinan koronatartuntojen määrästä? Ovatko kaikki kaarinalaisia vai onko luvussa myös ulkopaikkakuntalaisia, jotka käyvät Kaarinan Mehiläisessä kokeessa ja saaneet positiivisen tuloksen?

Martti

Mediassa on uutisoitu kausi-influenssarokotteiden loppumisesta yksityisiltä lääkäriasemilta. Mikä mahtaa olla tilanne Kaarinan terveyskeskuksessa? Olemme varanneet ajat influenssarokotukseen Kaarina-talolle netin kautta. Voimmeko varmasti luottaa siihen, että rokotteita riittää silloin meille riskiryhmäläisille? Kaarinalaiset seniorit

Vastaus Tyrskähdyksiin: Vain kaarinalaiset mukana koronaluvuissa ja terveyskeskuksessa riittää rokotetta


Kaarinan koronaluvuissa on mukana ainoastaan Kaarinassa asuvia henkilöitä. Mehiläisen Kaarinan drive in -pisteellä otetut positiiviset näytteet tilastoidaan Kaarinaan vain silloin, jos kyseessä on kaarinalainen henkilö. Mikäli kyse on esimerkiksi turkulaisesta, hänet tilastoidaan Turun tapaukseksi.

Vaikka influenssarokotteet ovat monin paikoin loppu yksityisiltä toimijoilta, Kaarinan terveyskeskuksessa niitä on tämänhetkisen tiedon mukaan yhä riittävästi.

Antti Sandén

Kaarinan johtava ylilääkäri