Tyrskähdetty: ei ruokaa oravalle puun juurelle, kuka tietää Karjala-muistomerkistä ja miksi kolmiot vain muutamiin risteyksiin

0

Hovirinnan ja ydinkeskustan välisessä metsikössä on tuotu oravalle pähkinöitä puiden juurille. Söpöjä nuo oravat, mutta näin lihotetaan ja lisätään vain rottia. Hankkikaa oraville sellainen ruokinta-alusta, jonne jyrsijät eivät pääse.

Ulkoilija

Kävelylenkillä katseeni osui Kaarinan kirkon vieressä olevaan isoon paasiin. Menin katsomaan lähemmäksi ja huomasin sen olevan Karjala-aiheinen muistomerkki. Olen asunut yli 20 vuotta Kaarinassa enkä ole tiennyt, että Kaarinassa on tällainen taideteos. Ei varmaan moni muukaan.

Hämmästynyt ohikulkija​

Miksi Veitenmäentien risteyksiin vain joihinkin risteyksiin on laitettu kärkikolmio? Mikä logiigga?

Vekkeli

Veitenmäentiellä on etuajo-oikeus muuttunut. Mikä idea oli siinä, että kolmella tiellä se ei olekaan muuttunut, ei ainakaan ole kolmioita. Tosi vaarallista ja onnettomuusaltista touhua. Vai liekö merkit loppuneet?

Tien käyttäjä

Vastaus Tyrskähdyksiin: Kaikkia varoituskolmioita ei vielä ole asennettu


Kaarinassa tehtiin teknisessä lautakunnassa uuden tieliikennelain myötä periaatepäätös, että sivukaduille nykyisiin tasa-arvoisiin risteyksiin asennetaan kärkikolmioita, jotta pyöräilijöiden turvallisuutta saadaan parannettua.

Varoituskolmioiden asentaminen on maastossa kuitenkin vielä kesken. Marraskuun aikana tilanteen pitäisi tulla kuntoon.

Anssi Valtonen

Toimistoinsinööri, Kaarinan kaupunki