Tyrskähdetty: Miksi henkilökunnalla ei ole maskeja, uimahallin puu kaadettiin ja mitä Kaarinanporttiin oikein tulee?

0

Miksi kaunis vanha puu uimahallin vierestä on kaadettu? Oli vuosia minulle suuri ilo seurata elämää siinä, kuten Hovirinnan rannan kaadetuista koivuistakin.

Puiden ystävä

No ei tullut kummallakaan kerralla viestiä taikka soittoa, että hammaslääkäriaika on peruttu. Kello 11.30 oli aika. Luulisi, että olisi keretty ilmoittamaan. Minun liki mahdoton olla pois töistä kesken päivää, ja turhautti kyllä, kun se oli turhaan.

Turhauttavaa

Kaarinassa on useita liikkeitä, joissa henkilökunta liikkuu asiakkaiden joukossa ilman suusuojaa. Somessa asiasta valitetaan ja palautetta on annettu suoraan, tuloksetta. Osa asiakkaista ei enää uskalla asioida näissä liikkeissä. Miksi liikkeet eivät ajattele henkilökuntansa ja asiakkaiden turvallisuutta eivätkä vedä yhtä kortta pandemian estämisessä kaupungissamme?

Huolestunut kaarinalainen

18.11. Kaarina-lehdessä kerrottiin, että Kaarinanporttiin tulee liikekeskus. Erään tiedon mukaan sinne rakennettaan kivimurskaamo. Kunpi tieto on oikea?

Pena

Vastaus Penalle: Kumpikin tieto on oikein. Metsäinen kalliomäki Helsingin moottoritien kupeessa louhitaan. Mäen itä- ja koillispuolella on Kaarinanportiksi kutsuttu peltoaukea, johon suunnitellaan uusia liiketiloja.

Kaarina-lehden toimitus