Ilotulitusten sijaan Kaarinassa katsellaan uutena vuotena videota

0
Hannu Soon Kaarinan Kuvaajista nappasi joulukuussa kuvan nimeltä Mystiset. ”Tällä hetkellä, pimeimpään vuodenaikaan moni on laittanut erilaisia valoja niin sisälle kuin uloskin tuomaan iloa pimeyteen. Tässä vauhdikas otos mystisistä valoista, joita varmasti uuden vuoden aattonakin näkyy lisää”, hän kuvaili.

Karmea vuosi 2020 on vihdoin loppumassa. Kunnat tai muut julkiset tahot eivät kuitenkaan järjestä ilotulituksia, jotta väkeä ei kokoontuisi yhteen.

Kaarinassa voi juhlistaa uutta vuotta paitsi ostamalla omia ilotulitteita myös katsomalla videota Kaarinasta. Kaupunki kokosi kaarinalaisten ottamista kuvista Kotona Kaarinassa -musiikkivideon, joka julkistetaan uuden vuoden aattona kello 20.

Musiikista vastaavat kaarinalaislähtöiset räppärit MC Kajo (Kalle Niskanen) ja MC Lehmä (Karoliina Niskanen).

Video löytyy Kaarinan verkkosivuilta kyseisen tapahtuman sivulta, Kaarinan Facebook-sivulta ja Youtube-kanavalta.