Kaarina toivoo kotoilukuvia musiikkivideolle

0
MC Kajon ja MC Lehmän uusi Kaarina-biisi soi uudenvuodenaattona Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla. Kaarinalaisilta toivotaan kuvia musiikkivideolle.

Kaarinan kaupunki ei järjestä tänä vuonna perinteistä uudenvuodenaaton ilotulitusta. Sen sijaan vuoden vaihtumista juhlistetaan julkaisemalla Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla kaarinalaislähtöisten rap-artistien MC Kajon ( Kalle Niskanen ) ja MC Lehmän ( Karoliina Niskanen ) uusi Kaarina-biisi. Musiikkivideoille toivotaan kaikilta kaarinalaisilta kuvia, joissa ollaan kotona.

– Kampanjan ideana on se, että nyt on syytä olla uudenvuodenaattonakin kotona, mutta kotonakin voi olla tosi monella tavalla. Siksi toivomme, että saisimme kuvia mahdollisimman monilta eri-ikäisiltä, eri puolilla Kaarinaa erilaisissa kodeissa asuvilta ihmisiltä, Kaarinan kulttuurituottaja Maija Leino avaa ideaa.

Koko kaupungin yhteiseen musiikkivideoon voi osallistua lähettämällä kotoilukuvan sunnuntaihin 27.12. mennessä WhatsApp-viestillä numeroon 0503145281 tai julkaisemalla kuvan Instagramissa hashtagillä #kotonakaarinassa.

– Toivomme mahdollisimman paljon kuvia, ja kaikki mahtuvat ihan varmasti mukaan videolle, Leino lupaa.

Video julkaistaan Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla 31.12. kello 20. Parhaiten videon ja kampanjaohjeiden pariin löytää verkko-osoitteessa kaarina.fi/uusivuosi