Kaarinan tamma ravasi kolmanneksi

0
Kaarinalainen lämminveritamma Nefernefernefer ravasi

Kaarinalaisen EQW Stablen omistama nelivuotias tamma, joka kantaa Mika Waltarin Sinuhesta tuttua nimeä Nefernefernefer, ravasi maanantaina Forssassa vuoden toisen kolmossijansa kilometriajalla 15,9a. Ohjissa oli ravurin lietolaisen valmentajan Harri Koivusen poika Olli Koivunen .

Tänä poikkeusvuonna Nefernefernefer on 15 kisastaan hankkinut yhden voiton ja kaksi kolmosta. Koko urallaan hevonen on voittanut neljästi, ja ennätys on ryhmäajossa 15,6a.

Turun Metsämäessä lauantaina juostiin T75-lähtöjä. Kolmosdivisioonan tammalähdössä kaarinalaisen Sari Mäen treenaama ja Ecurie Champagnen omistama Partytime oli Iikka Nurmosen ajaman kuudes, ja samassa kisassa kaarinalaisen Jussi Hautasen oma An-Valpuri pinnisti seitsemänneksi. Kumpikin kellotti ajan 17,3a.

Turun koelähdössä kaarinalainen Patri Filatoff ohjasti yhdessä kumppaneidensa kanssa omistaman kaksivuotiaan ruunan New Grove Xtimen hyväksyttyyn tulokseen ajalla 23,5.

Rauli Ala-Karvia