Kaarinassa aiotaan palata lähiopetukseen, sisäliikuntatiloihin ei aikuisryhmiä, Pontela avataan

0
Pontela avataan 7.1., mutta siellä ei saa harrastaa laleja, joissa turvaetäisyydet ovat uhattuina.

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä ottaa vasta 5.1. kantaa koululaisten lähiopetukseen palaamisesta, mutta Kaarinan kaupunki ennakoi jo, että etäkoulua ei jatketa joululoman jälkeen.

Kaupunki tiedotti tänään, että Kaarinan peruskoulut aloittavat kevätlukukauden normaalisti lähiopetuksessa, ainakin tämänhetkisen tiedon valossa. Koulut alkavat 7.1.

Kaarinan lukion kevätkausi alkaa hybridimallilla 11.1: osa lukiolaisista on vuorollaan etäopetuksessa, osa lähiopetuksessa.

Kirjastojen avaamisesta tai avaamatta jättämisestä ei vielä ole tehty päätöstä.

Kaarinan uimahalli ja kaupungin kuntokoulut ja -salit ovat suljettuja toistaiseksi. Uimahallissa voidaan kuitenkin pitää koululaisten ja muiden alle 20-vuotiaiden harjoituksia.

Vaparissa, Littoisten monitoimitalossa, Piikkiön liikuntahallissa ja koulujen liikuntasaleissa saa kevätkauden alkaessa harjoitella vain alle 20-vuotiaiden ryhmiä.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoimia kaikille.

Nuorisotilat pidetään kevätkauden alkaessa auki.

Pontela avataan 7.1., mutta siellä ei saa harrastaa sellaisia lajeja – kuten pelaamista tai kuorolaulua – joissa turvavälejä ei pysty pitämään.

Aluehallintoviraston antama 10 henkilön rajoitus sisä- ja ulkotapahtumissa on voimassa 10.1. saakka. Avi ei vielä ole tiedottanut, muuttuuko rajaus tämän ajankohdan jälkeen.