Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 16.12.

Kävelyfutista keskiviikkoisin klo 14.30–15.30 Hovirinnan koululla. Maksuton. Lisätiedot: Jarmo Kaunela, KaaPo p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

Useina päivinä

Ikäihmisten palvelutori Eerikki. Auki ma klo 9–14, ti–to klo 9–12. Puntarikatu 2. (Suljettuna 21.12.2020–3.1.2021.)

Joulumaa. Heikki Kestilän kokoama joulunäyttely Aktia Arenan lounasravintolan tiloissa ainakin loppiaiseen asti.

Joulun ikkunanäyttelyt. Kohtaamispaikka Kiesin ikkunoissa Iida Ojanperän satumaisia hahmoja 13.1. asti. Empolassa 17.12. asti lasten ja nuorten jouluikkunoita, joista voi myös kuunnella lauluja ja satuja QR-koodin avulla.

Taidenäyttelyt joulukuussa . Kaarina-talossa Kristiina Tarkiaisen Palettiveitsen jälkiä sekä Aino-Maija Halme-Vaajan Lentävät kahvikupit, Kukko, Muuta . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Pitkä syksy . Ravintola Pregossa Jyrki Toivosen näyttely Citius, Altius, Fortius 22.12. asti.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.