Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Joulumaa. Heikki Kestilän kokoama joulunäyttely Aktia Arenan lounasravintolan tiloissa ainakin loppiaiseen asti.

Joulun ikkunanäyttelyt. Kohtaamispaikka Kiesin ikkunoissa Iida Ojanperän satumaisia hahmoja 13.1. asti. Kaarina-talon ikkunanäyttelyssä voit käydä ihailemassa viiden eri yhdistyksen koristelemia joulukuusia. Äänestä omaa suosikkiasi 4.1. asti.

Taidenäyttelyt tammikuussa . Kaarina-talossa Kaarinan Taitoluistelijoiden Kaaria ja kimallusta sekä Päivi Rückerin Yhdeksän henkeä . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Yökuvia . Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Lyhyt talvi .

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.