Mielipitei: Itänaapuri yllätti ikimuistoisesti

0
Yllättävästä vieraasta napattiin myös kuva.

Me kaksi seiskavitosta erakkojoulun viettäjää hätkähdimme hereille koronahorroksestamme jouluaaton iltapäivällä, kun kuulimme outoa koputusta. Kohta ikkunamme taakse ilmestyivät jouluiset kasvot.

Ulko-oven avattuamme meitä tervehti kiireestä kantapäähän täydelliseen joulupukinasuun sonnustautunut hahmo keppeineen ja kippurakärkisine lapikkaineen. Turvavälin päästä hän kyseli meiltä perinteisesti kiltteydestä ja toivotti rauhallista ja hyvää joulua. Pukin apuna oli joulumuori upeine lyhtyineen.

Tämän ikimuistoisen hetken, joka tuli pyytämättä ja yllättäen kuin faksi muinoin Jäätteenmäelle, tarjosi meille itänaapurimme Hannu Rautanen , jonka kanssa olemme eläneet YYA-hengessä Hovipellon alueella 40 vuotta.

Kiitos, Christina ja Hannu! Yllätyksenne tuotti meille iloa pitkäksi aikaa.

Maiju ja Eero Niemi

Hovipelto