Neljä uutta koronatartuntaa maanantaina ja saman verran viikonloppuna

0

Kaarinassa on kirjattu neljä uutta koronavirustartuntaa maanantaina, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Myös viikonloppuna uusi tartuntoja ilmeni kaupungissa, lauantaina kolme ja sunnuntaina yksi.

Maanantai näyttää kokonaisuudessaan olevan jälleen tilastollisesti hiljaisempi koronapäivä. Varsinais-Suomessa uusia tartunnan saaneita on THL:n mukaan vain yhdeksän, kun sunnuntaina ja lauantaina uusia oli 47 kumpanakin päivänä.

Koko maassa uusia tartuntoja tuli maanantaina 250. Suomessa on nyt kaikkiaan 27 881 koronaviruksen saanutta.

Kuusiston koulun oppilaalla todettiin koronavirustartunta viime viikon lopulla. Tartunnan saanut on määrätty eristykseen.

Kaarinan kaupungin tartuntatautiviranomaiset soittavat viikonlopun aikana niille huoltajille, joiden lapsi on altistuneiden joukossa. Lisäksi altistuneiden huoltajia on tiedotettu erikseen Wilman kautta perjantaina.

Koulussa altistuneita on 27.

Muilta osin koulun opetusjärjestelyt jatkuvat normaalisti.