Tyrskähdetty: Influenssarokotukset sujuivat hyvin, miksi Veitenmäentiellä ei työmaaopasteita ja katuvaloja tarvitaan lisää

0

Rokotukset sujuivat Kaarina-talossa loistavasti. Ainoa haittatekijä olivat ne, jotka tulivat paikalle liian aikaisin ja jonottivat jonon kärjessä tukkien samalla sisäänpääsyn niiltä, jotka tulivat ohjeen mukaan eli juuri ennen omaa aikaa.

Turhaa valitusta

Veitenmäentieltä on poistettu pyörä- ja kävelytie palloiluhallin työmaan kohdalta. Keskustasta päin tultaessa ei ole minkäänlaisia opasteita, missä kävelijoiden ja pyöräilijöiden pitäisi kulkea.

Vekkeli

Pieni pyyntö kaupungille: Valoa myös kulkijoille ja pyöräilijöille, varsinkin aamuisin osuudelle Hovirinnantie–Voudinkadun kulma–Pehtorinkatu. Männyt estävät katuvalon loisteen jalkakäytävälle. Kiitos, älkää kuitenkaan kaatako puita!

Maija

Kun laitatte ulos tuikkuja ja lyhtyjä valaisemaan joulua, varmistakaa, että ne eivät ole lintujen, koirien tai tuulen kuljetettavissa. Lintujen nokkima tai koiran pureskelema tuikkukynttilä löytyi pihasta lehtien joukosta. Jos se olisi ollut palava, olisi käynyt huonosti.

Huolestunut

Onko uimahallin vesien lämpötilaa laskettu? Ainakin terapia-altaan vesi tuntuu viileältä.

Miesjumppaa

Nimimerkille Miesjumppaa: Uimahallin allasvesien lämpötilat ovat vuosia olleet samalla tasolla, eli niitä ei ole laskettu. Iso allas on 28 astetta, opetusallas 29,3 astetta, monitoimiallas ja poreallas 32,8 astetta ja kahluuallas 33 astetta. Lisäksi toisinaan monitoimialtaan lämpötilan nostaminen vauvauintia varten nostaa myös porealtaan lämpötilaa 0,5–1 asteella.

Tapio Svärd, Kaarinan liikuntapäällikkö