Tyrskähdetty: Kiitos hyvästä palvelusta, huolehtikaa terveyskeskuksen työntekijöistä ja miksi pysäkin valo on rikki

0

Suuresti ihmettelen, mikä mättää. Pyhän Katariinan tien varrella on pysäkkikatos (Rauvolantie numero 6006), jossa edelleenkään lähes neljän vuoden jälkeen ei ole saatu rikkinäistä valolamppua vaihdettua. Tiedustellessani asiaa Fölistä tai Kaarinan kaupungista molemmat puhuvat, jotta toiselle kuuluu pysäkin hoito. Pysäkki on kovassa käytössä, ja aamulla siellä on 10–20 henkilöä kyytiä odotellen.

Pimeässä muiden kanssa odottava

Vihdoinkin – maailmani on pelastettu! Uutinen VG Wokin tulosta Kaarinaan oli syksyn paras uutinen. Tervetuloa, uusi yrittäjä!

Vegaani

Kävin Autokorjaamo Testipiste Oy:ssä asioilla. Henkilökunnalla oli hienosti kaikilla maskit käytössä. Asiakkaille oli myös maskeja ja käsidesiä tarjolla. Kiitos nopeasta palvelusta sekä asiakkaiden hygienian huomioimisesta.

Upeaa asiakaspalvelua

Viime viikon K aarina-lehdessä kerrottiin pelaajaurastani KaaPossa. Haluaisin täydentää, että jalkapallon pelaamisen aloitin Kaarinan Nappuloissa vuonna 1979, josta siirryin KaaPoon vuonna 1984 ollessani 12-vuotias. Tämän jälkeen en ole pelannut muissa seuroissa.

Petri Aarnio

Ihana joulun valopuumetsä Kaarinan kirkolla. Lämmin kiitos kauniista asioista tähän syksyn pimeyteen!

Valoa korona-aikaan

Kaarinan terveyskeskuksen päättäjät ja johtohenkilöt! Huolehtikaa työntekijöiden jaksamisesta näinä poikkeavina aikoina. Sairaanhoitohenkilökunta joutuu venymään paljon. Puhelimen välityksellä kuulee väsymystä aikaisemmin niin positiivisissa hoitajissa. On tärkeä antaa hyvää palautetta, luottaa työntekijöiden ammattitaitoon ja kuunnella heitä herkällä korvalla. Toivomme, etteivät terveyskeskuksen mukavat hoitajat pala loppuun, lähde muualle tai vaihda alaa.

Huolestunut potilas X

Kyllä oli aika moka Kaarinan kaupungilta lauantaina. Eipä näkynyt lippua puolitangossa. Kaikki tangot nököttivät ilmanlippua.

Närkästynyt

Kaarina ei katsonut vaivan arvoiseksi liputtaa Tuomas Gerdtin hautajaisten johdosta, ei lukiossa, ei Kaarina-talolla eikä edes Veteraanipuistossa lauantaina 28.11. Minun omassa pienessä kotikerrostalossani liputettiin. Olen ylpeä meistä.

Häpeäpisteet Kaarinalle

Vastauksia Tyrskähdyksiin:

Liputussuositus tuli liian myöhään

Sisäministeriön liputussuositus tuli niin pienellä varoitusajalla, että emme ehtineet järjestää asiaa. Minä sain tiedon suosituksesta vasta lauantaina 28.11. noin kello 15 aikoihin.
Vakiintuneet ja viralliset liputukset hoidetaan vuorolistan mukaisesti. Tieto muista liputuksista tarvittaisiin mielellään 2–3 työpäivää ennen toivottua päivää.
Juha Kilpinen
Kiinteistönhoidon työnjohtaja, Kaarinan kaupunki

Rikkinäinen valo korjataan

Kyseistä ongelmaa eli rikkinäistä valoa katetulla pysäkillä 6006 ei ole huomattu, vaikka lasitettujen pysäkkien kuntoa tarkastellaan säännöllisesti. Tieto kyseisestä ongelmasta ei valitettavasti myöskään ole tavoittanut asiaa hoitavia tätä ennen.
Korjauspyyntö on nyt tehty, ja ongelma korjataan viimeistään joulukuun alussa.
Jonas Nordberg
Hankinta- ja logistiikkapäällikkö, Kaarinan kaupunki