Tyrskähdetty: Paluu 1940-luvulle ja valvooko kukaan pysäköintiä Piikkiön kirkolla?

0

Näköjään tarvitaan kammottava korona hillitsemään jouluryntäilyä. Monella on ehkä nyt aikaa ajatella elämänkulku uusiin uomiin. Tämä jouluhan on oikeastaan aika pahimusmainen!

Anneli Taimentieltä

Ei tämä suositus viettää joulua vain ydinperheen kesken ole mitään uutta, vaan paluuta entiseen. 40-luvulla joulu oli ainakin omassa lapsuudessani niin harras juhla, että sitä vietettiin ainoastaan oman perheen kesken. Vain joulupukki tuli käymään lahjojen kera. Tapaninpäivänä sitten voitiin kyläillä.

Matti Tuominen

Koskahan me saamme ajokelpoisen kadun tänne Vyyryläisenmäkeen, ettei tarvitsisi ajella pitkin pellonpientareita? Sidoskatu on poikki ja ajo Pintelikadun kinttupolkua pitkin vaarallista. Loppuiko rahat Krossinkaaren siirtoon?

Veronmaksaja

Edellisessä lehdessä oli juttu Rungontien ja 110-tien pysähtymisviivan paikasta. Nykyisin asia on selkeä, sillä sekä Stop-merkki että viiva ovat samalla paikalla. Vielä kesällä Stop-merkki oli ennen suojatietä ja valkoinen yhtenäinen viiva suojatien jälkeen. Molemmillehan kuuluu pysähtyä, joten mielestäni silloin asia oli sekava.

Sanna

Todella kummastuttava asia Piikkiön keskustassa on parkkikiekon käyttö tai lähinnä käyttämättä jättäminen kirjaston ja kirkon parkkipaikalla. Miksi siinä yleensä on kiekon käyttömerkki, kun kukaan ei sitä käytä eikä vahdi?

Superlukija

 

Kaarinan kotihoito haluaa kiittää Airiston Nuorkauppakamaria Operaatio Amarylliksen järjestämisestä. Asiakkaat, joille veimme joulukukan, olivat saamastaan joulukukasta todella iloisia ja liikuttuneita.

Kotihoidon henkilökunta