Kaarina-lehti ei ilmesty loppiaisena – Mitä haluaisit lukea uudestaan?

0
Verkossa ilmestyy loppiaisviikolla esimerkiksi artikkeli ”60 metriä merenpinnan yläpuolella”, joka esitteli useita vaihemaakuntakaavan suojelemia kiinnostavia kallioita Kaarinassa. Kaarina-lehti kävi Essi Saarelan ja Essi Vuoren kanssa Toivonlinnan-Syssävuoren kallioalueella.

Seuraava Kaarina-lehti kolahtaa postilaatikkoon vasta kahden viikon päästä eli 13.1.2021. Kaarina-lehti ei ilmesty loppiaisena.

Loppiaisviikolla Kaarina-lehden verkkosivuille kuitenkin nostetaan aiempia helmiä eli artikkeleita, jotka ovat saaneet paljon palautetta ja joita on toivottu uudelleen luettavaksi.

Voit myös itse ehdottaa, mitä Kaarina-lehden arkistojuttuja toivoisit pääseväsi lukemaan uudelleen. Jäikö esimerkiksi harmittamaan, kun et alun perin ehtinyt lukea kiinnostavaa artikkelia ja sitten lehti olikin jo mennyt paperinkeräykseen? Tai mitkä aiheet voisivat ilahduttaa Kaarinassa erityisesti nyt korona-aikana?

Lähetä ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimitus@kaarina-lehti.fi tai vinkkaa lehden sosiaalisen median kanavilla.