Lue 13.1.2021 Kaarina-lehti ilmaiseksi täältä – Voita digilehti 35 päiväksi

0

Kaarina-lehti on tilattava lehti, joka ilmestyy diginä ja paperilehtenä kerran viikossa keskiviikkoisin. Noin kerran kuussa lehdellä on myös laajalevikkisiä numeroita, jotka ovat ilmaiseksi luettavissa.

Täältä pääset lukemaan maksutta 13.1.2021 ilmestyneen lehden. Linkki on voimassa pari viikkoa.

Kaarina-lehti on tullut kaarinalaisiin koteihin 35 vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi joka kuukausi arvotaan lukijoiden kesken 35 päivän ilmainen digilukuoikeus. Digilukuoikeuden avulla voit lukea maksumuurin takana olevat artikkelit sekä jokaviikkoisen näköislehden diginä.

35 päivän jakson voi sijoittaa vuoden sisällä mihin tahansa ajankohtaan, ja voiton saa antaa eteenpäin toiselle henkilölle.

Arvontaan pääsee osallistumaan Kaarina-lehden sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. Kun Kaarina-lehti jakaa keskiviikkona puolenpäivän aikaan linkin digilehdestä ja kysyy, mikä oli lehden kiinnostavin sisältö, vastaamalla olet mukana arvonnassa.

Kiinnostavimpana sisältönä voit pitää esimerkiksi lehden artikkelia, Pahimusta, mielipidekirjoitusta tai vaikkapa ilmoitusta. Voit nimetä usean, mutta arvonnassa olet mukana vain kerran. Vastausaikaa on perjantain aamuun saakka.

Facebook, Twitter ja Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

Mukavia lukuhetkiä!