Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

To 28.1:


Vuoden asiakaspalveluyritys -kilpailun voittajagaala verkossa klo 14. Linkki löytyy Kaarinan kaupungin verkkosivuilta tämän tapahtuman kohdalta.

Luento: Syömisen taito. Verkossa klo 17.30. Luennolla käydään läpi tuoreimmat ruokasuositukset sekä esitellään keinoja rentoon syömisen otteeseen, kieltojen ja sääntöjen sijaan. Ilmoittaudu etukäteen Kaarinan kaupungin verkkosivuilta tämän tapahtuman kohdalla ja saat linkin tapahtumaan. Järj. Kaarinan kaupunki.

Ti 2.2:


Terveyskävely tiistaisin klo 10.30. Lähtö Aktia-Arenan vieressä olevan keinotekonurmikentän vierestä. Alkulämmittelyn jälkeen kävelylenkki, lopuksi lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyt. Voit ottaa sauvakävelysauvat mukaan. Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys ry. Lisätiedot: marjis@gertime.fi tai 045 2628 330.

Useina päivinä:


Taidenäyttelyt tammikuussa . Mökki Galleriassa lastenkirjanäyttely Taikamökin puput sekä Markku Nurmisen talvihimmeleitä. Kaarina-talossa Kaarinan Taitoluistelijoiden Kaaria ja kimallusta sekä Päivi Rückerin Yhdeksän henkeä . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Yökuvia . Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Lyhyt talvi .

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.