Sami Rähmönen siirtyy kahta sarjaporrasta alemmas KaaPoon

0
Sami Rähmönen marraskuussa 2020, silloin vielä TPS:n joukoissa.

KaaPon nuoret pelaajat aloittelevat jo harjoittelukautta, mutta koronarajoitusten vuoksi yli 20-vuotiaat joutuvat toistaiseksi vielä pyörittelemään peukaloitaan. Pukukopitkin ovat poissa käytöstä.

Edustusjoukkueen peleistä odotetaan kuitenkin koronakeväästä huolimatta kiinnostavia: KaaPo nimittäin sai täksi kaudeksi riveihinsä yli 270 liigaottelun miehen, Sami Rähmösen .

33-vuotias Rähmönen on pelannut viimeiset kuusitoista kautta Turun Palloseuran paidassa Veikkausliigaa ja Ykköstä. Hän päätti liigauransa kauteen 2020.

– Tosipelit loppuivat viime kauteen, mutta en osaa jalkapalloa lopettaa kuin seinään. KaaPo oli hyvä vaihtoehto, Rähmönen taustoittaa seuran tiedotteessa liigauran päättymistä ja siirtoa kahta sarjaporrasta alemmas pelaavaan KaaPoon.

– Muitakin tarjouksia tuli, mutta olen itse jo usean vuoden asunut Kaarinassa. Lisäksi tuttu valmennus lisäsi kiinnostusta. KaaPo oli nyt paras vaihtoehto.

Rähmönen on urallaan voittanut muun muassa Suomen Cupin ja Liigacupin mestaruudet sekä neljä SM-pronssia. Lisäksi hänellä on tilillään neljä poikien, kaksi nuorten ja kaksi B-maaottelua. Hän tuokin KaaPon joukkueeseen ison kasan kokemusta.

– Sami tulee olemaan todella tärkeä palanen tulevan kauden kokonaisuudessa, päävalmentaja Pasi Läpinen kommentoi.

Lisäksi KaaPo on solminut kauden 2021 kestävän jatkosopimuksen Jani Jussilan ja Vili Ruuskasen kanssa. Molemmat miehet viihtyvät parhaiten puolustuslinjassa. Sekä 26-vuotias Jussila että 24-vuotias Ruuskanen aloittavat kuudennen kautensa KaaPon edustusjoukkueessa.

– Jani tuo joukkueeseen jatkuvuutta ja railakasta taisteluilmettä. Viime kauden takaiskujen jälkeen hän on palannut taas omalle tutulle tasolleen. Vili on ollut viime kaudet joukkueen luottotoppari, joka tekee kentällä lähes poikkeuksetta oikeita ratkaisuja, Läpinen luonnehtii.