Tyrskähdetty: Mallaskadulla pysäköidään vaarallisesti, kiitos terveyskeskukselle ja maksaako etävastaanotto?

0

Me ja tuttavamme emme tiedä yhtään tartunnan saanutta ihmistä Kaarinassa. Kuitenkin viime viikkoina olemme jatkuvasti saaneet kuulla useista tartunnoista Kaarinassa. Voisiko kaupunki tiedottaa siitä, mille Kaarinan alueille tartuntamäärät ovat keskittyneet? Kuulumme iän ja sairauksien takia korkean riskin ihmisryhmään. Näin voisimme välttää liikkumasta korkean tartuntamäärien alueilla.

Pertti Kuusisto

Hyvää uutta vuotta! Haluan kiittää Uimahallintien asukkaita joulu/kausivaloista parvekkeilla. Iloa tuottivat tähän pimeyteen. Kiitos myös kaikille, jotka näkivät vaivaa laittaa valoja pihoilleen.

Uimahallintien asukas

Olen huolissani, kun ihmiset jättävät Piispanristillä autojaan holtittomasti parkkiin Mallaskadun varteen. Nytkin auto on puoliksi suojatien päällä, ja melkein joka päivä siinä on auto alle viiden metrin päässä suojatiestä. Kukaan ei pysähdy siinä ennen suojatietä.

Apuva

Nyt pitää kyllä kehua terveyskeskuksen viestipalvelua. Sieltä tulee vastaus nopeasti. Kysyin erästä asiaa, ja vastaus tuli alle puolessa tunnissa. Loistavaa palvelua.

Sairas kuntalainen

Haluaisin kiittää ja toivottaa itselleni tärkeiden peruspalvelujen antajille ja työntekijöille hyvää vuotta 2021 hyvästä toiminnasta ja palveluista: Maininki Oy, Kaarinan Posti, K-Supermarket Katariina ja Lidl.

Jarmo Boberg

Muutoksia tulee terveyskeskusmaksuihin. Eli kun lääkäri soittaa minulle 3 minuutin puhelun ja kertoo labratulosteni vastaukset, maksaako se saman verran kuin jos istuisin lääkärin vastaanotolla 20–30 minuuttia kertomassa vaivojani?

Ymmärsinkö oikein

Vastaus Tyrskähdykseen: Maksu vain fyysisen käynnin korvaavasta etävastaanotosta


Jos lääkäri soittaa laboratoriovastauksista tai kyseessä on sovittu muu lyhyt kontrollisoitto, ei terveyskeskusmaksua peritä.

Terveyskeskusmaksu peritään vain fyysisen käynnin korvaavasta etävastaanotosta tai vastaavasta puhelusta. Joskus puhelimessa voidaan esimerkiksi hoitaa määräaikaistarkastusasiat. Silloin puhelun kestokin on selvästi pidempi kuin muissa soitoissa.

Antti Sandén

Kaarinan johtava lääkäri