Tyrskähdetty: Mallaskadulla pysäköidään väärin, auraajaa ei näkynyt Hovirinnassa ja koiranomistajien pitäisi kantaa kortensa kekoon

0

Kiitos, kun Mallaskadulle tuli alueen pysäköintikielto-merkki. Toivottavasti saadaan kuriin väärin pysäköivät. Ja on kivempi ajaa, kun ei tartte väistellä pysäköineitä autoja. Kiitos, Kaarina.

Mä taas

Mallaskadulla vaaratilanteita. Autoja on parkissa katu täynnä. Pysäköinti alueella on kielletty. Joutuu ajamaan kävelytietä, että pääsee edes pois omalta parkkipaikalta, kun autoja ajaa suojatien päälle sekä sen eteen. Kävelytielläkin autoja.

Joku jää vielä auton alle

Kyseenalaistan teknisen lautakunnan osaamisen. Talvikunnossapitoon valittu yritys 50 km:n matkan takaa. Hovirinnassa ei päässyt viikonloppuna pienellä autolla sohjon takia liikkeelle. Vastuu lautakunnan vai virkamiehen?

Sohjon jumittama

Olisittepa käyneet katsomassa, miltä näytti Hoviherrankatu lauantaina 23.1. Sohjoa on puoleen sääreen, ja autoilla hyvin vaikea päästä Hovirinnantielle. Ihan kaaos. Auraajia ei näy. Tulevat varmaan sitten, kun arki koittaa. Ehkä!

Kenen on vastuu

Teknisen lautakunnan loistavat päätökset. Esim. lumiauraajien valinnat. Lauantaina Hovirinnassa oli sohjokaaos eikä auraajia missään. Toivottavasti kukaan ei tarvinnut ambulanssia, tai oli siinä kunnossa, että pystyi työntämään sen irti lumisohjosta.

Oliko halvin tarjous

Miksi koiraveroa ei peritä? Tai miksi koiran omistajat eivät toimi itse tai talkoilla? Kaupungin huoltoauto pysähtyi vilkut päällä kakkapussitelineen viereen ja lapioi lumen tolpan vierestä pois. Koirapuistoissa kaupungin puolesta käydään korjaamassa kolot, joita koirat kaivavat aidan alle. Eikö sinne voi viedä lapiota ulkoiluttajille? Koirien vuoksi asennetaan kakkapussitolppia ja viedään uusia pusseja, aurataan koirapuiston parkkipaikka. Kyllä kai kohta kaupunki tarjoaa muillekin lemmikeille aktiviteettejä.

Rahalle olisi muutakin käyttöä

Miksi Kaarinan terveyskeskuksen parkkipaikka on aina täynnä autoja? Ihmisiä ei kuitenkaan sisällä näy missään.

Ihmettelijä

Piispanlähteen koulu on lautakunnan päätöksellä siirretty kokonaan karanteeniin. Miksi ei Kaarinassa tehdä joukkotestausta tartunnan lähteiden selvittämiseksi?

Syvästi huolestunut

Kaarinassa koronaa on enemmän kuin naapurikunnissa. Kaarina ”komeilee” koronatartuntojen määrissä kolmantena Turun ja Salon jälkeen. Esimerkiksi 18.1. oli Kaarinassa 4 uutta tartuntaa, Turussa 9. Mikä tähän syynä… piittaamattomuus suosituksia kohtaanko?

Vastuunsa tunteva

Joukkotestauksista ja Kaarinan koronatilanteesta kerrotaan tässä artikkelissa.