Yleisurheilussa valmistaudutaan tuntemattomiin kisoihin

0
Nuorempien palkinnot jaettiin ensimmäisten harjoitusten yhteydessä, kun salirajoitukset alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnassa Kaarinassa poistettiin.

Vaikka korona kurittaakin, urheilumaailma rullaa silti eteenpäin. Vuoden päättyessä on yleisurheilussa muistettu luokkatuloksia sekä uusia seuranennätyksiä tehneitä. Tänä vuonna Piikkiön Kehityksen muistamiset jaettiin harjoitusten yhteydessä kahdessa osassa: ensin ennen joulutaukoa, jolloin salit menivät kiinni, ehdittiin jakaa vanhemmille urheilijoille palkinnot turvavälien ja maskien kanssa. Nuoremmille urheilijoille pidettiin salien avauduttua oma palkintojenjako harjoitusten yhteydessä.

Parhaimmin viime kaudella menestyi kuulantyöntäjä Mico Ekman, joka voitti SM-pronssia M17-kuulassa. Myös Juho Suominen menestyi SM-kisoissa hyvin ja saavutti neljännen sijan M16-kiekossa ja -moukarissa.

Seuranennätyksiä tehtiin 10, ja niitä saavuttivat Mico Ekman, Juho Suominen, Lauri Kilpeläinen, Aino Ivaldi ja Eliel Huhtala. Kiertopalkintoja jaettiin pm-pisteistä (Eliel Huhtala), sisulisäsarjoissa aktiivisuudesta (Eliel Huhtala), tyttöjen ja poikien juoksulajeissa (Aino Ivaldi ja Lauri Kilpeläinen) ja kenttälajeissa (Aino Ivaldi ja Eero Vuorinen).

Uusi harjoituskausi on käynnissä, ja vanhimmat urheilijat valmistautuvat hallissa kilpailtaviin SM-kisoihin. Koronarajoitusten takia muista hallikilpailuista ei ole tietoa, mutta nuoremmat voivat omalla hallivuorollaan kilpailla vaikka seuran sisäisissä kilpailuissa. Hienoa talviliikuntaa voi myös harrastaa, kun siihen nyt pitkästä aikaa on mahdollisuus!

Pirjo Ailanto