Etsi kesätyö kaarinalaisesta yrityksestä ja voit saada palkkatukea

0
Kesätöitä viime kesältä.

Nuoret hakevat parhaillaan kesätöitä yrityksistä. Mikäli kaarinalaisyritys palkkaa kaarinalaisen nuoren, palkkakuluihin on mahdollista saada Kaarinan kaupungin Tuumasta duuniin -tukea 400 euron verran.

Vaikka nuorella ei vielä olisi kesätyöpaikkaa, hänen kannattaa toimittaa jo nyt vapaamuotoinen Tuumasta duuniin -tuen hakemus Kaarinan kaupungin henkilöstöpalveluun toimistosihteeri Anne Rostedtille . 400 euron tuen saa 26 kaarinalaista nuorta, ja ne arvotaan hakijoiden kesken.

Tuen edellytys on, että kaarinalainen yritys työllistää nuoren kokopäiväisesti vähintään neljän viikon ajaksi touko- ja syyskuun välisenä aikana. Oman perheenjäsenen työllistämiseen tukea ei voida myöntää.

Tuki on haettavissa 10.–28.2. Jos nuori saa 400 euron tuen, hänellä on viisi viikkoa aikaa ilmoittaa tai hakea kesätyöpaikka kaarinalaisesta yrityksestä. Mikäli tämä ei onnistu määräajassa, siirtyy hakemus varalle olevalle, jolle annetaan sama viisi viikkoa aikaa.

Tuki maksetaan suoraan hakemuksesta työllistävälle yritykselle. Nuoren on oltava syntynyt vuosien 2000 ja 2005 välillä.

Anne Rostedtin yhteystiedot: puh. 050 373 2617, anne.rostedt@kaarina.fi.