Heirol lähtee Kaarinasta

0
Cristina ja Rolf Moborg huhtikuussa 2019. Arkistokuva.

Kaarinalaisen keittiövälinebrändin myymälä, Heirol Shop Kaarina suljetaan 13.2.

– Viime kevään pieni shokki maailmantilanteessa pisti meidät pohtimaan yrityksemme järjestelyjä uudelleen. Päätimme nipistää kiinteissä kuluissa, taustoittaa yrityksen toimitusjohtaja Rolf Moborg tiedotteessa.

Varasto ulkoistettiin ulkopuoliselle toimijalle, ja samalla irtisanottiin Krossikeskuksen lähes 3000 neliön toimitila. Krossissa on ollut Heirolin kuluttajamyymälä, varasto sekä toimisto.

Korona-aikana kaupankäynti siirtyi myymälästä verkkoon: Heirolin verkkokaupan myynti kolminkertaistui vuonna 2020. Ylipäätään kotona vietetty aika on saanut ihmiset innostumaan entistä enemmän kokkailusta.

– Loppujen lopuksi Heirol Shop Kaarina myi paremmin kuin koskaan aiemmin, mutta emme voi pelkän kivijalan takia jäädä tiloihin, tarkentaa Heirolin toinen yrittäjä Cristina Moborg .

– Ei ole kuitenkaan poissuljettua, että jos joskus löydämme vielä Kaarinasta sopivan tilan, etteikö Heirol Shop Kaarina jatkaisi toimintaansa. Nyt kuitenkin tyhjennämme tämänhetkisen myymälätilan.

Jatkossa Heirol palvelee kuluttajia verkkokaupan lisäksi Turun myymälässä Kauppiaskadulla. Lisäksi tuotteita löytyy jälleenmyyjien valikoimista ympäri Suomen.

Heirol viettää tänä vuonna juhlavuotta: isä Heimon ja poika Rolfin Littoisissa perustama yritys täyttää 30 vuotta.