Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

To 4.2.


Verenluovutusta Kaarinan kirkolla klo 13–18. Varaa aika etukäteen verkossa Kaarinan kaupungin verkkosivuilta tämän tapahtuman kohdalta. Järj. SPR / Veripalvelu.

Ti 9.2.


Terveyskävely tiistaisin klo 10.30. Lähtö Aktia-Arenan vieressä olevan keinotekonurmikentän vierestä. Alkulämmittelyn jälkeen kävelylenkki, lopuksi lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyt. Voit ottaa sauvakävelysauvat mukaan. Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys ry. Lisätiedot: marjis@gertime.fi tai 045 2628 330.

Ke 10.2.


Verkkoluento: Turun murre. Klo 17.30. Mimmottos puhuta ja kummottos kirjotetta? Luennoijana Esa Laukkanen. Ilmoittaudu etukäteen Kaarinan kaupungin verkkosivuilta tämän tapahtuman kohdalla ja saat linkin tapahtumaan. Järj. Kaarinan kaupunki.

Useina päivinä


Taidenäyttelyt helmikuussa . Mökki Galleriassa lastenkirjanäyttely Taikamökin puput sekä Markku Nurmisen talvihimmeleitä. Kaarina-talossa Kaarinan Taideyhdistyksen Mausteita elämästä sekä Gotfried Huotarin taidetta. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Yökuvia.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.