Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Su 28.2.


Kalevalanpäivän konsertti ja luento: Itkuvirret menneisyyden karjalaiskylissä ja modernissa ympäristössä. Verkkotapahtuma klo 18. Folkloristiikan tutkija Viliina Silvonen luennoi, konsertista vastaa itkijä ja kansanmuusikko Emmi Kuittinen. Linkki löytyy Kaarinan kaupungin tapahtumasivulta. Järj. Kaarinan kaupunki.

Ti 2.3.


Terveyskävely tiistaisin klo 10.30. Lähtö Aktia-Arenan vieressä olevan keinotekonurmikentän vierestä. Alkulämmittelyn jälkeen kävelylenkki, lopuksi lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyt. Voit ottaa sauvakävelysauvat mukaan. Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys ry. Lisätiedot: marjis@gertime.fi tai 045 2628 330.

Useina päivinä


Runo-Kaarina-festarit . Runovalopolku non-stoppina Kaarina-talolla ja omatoimista runosuunnistusta ympäri Kaarinaa 28.2. asti. Tarkemmat tiedot Runo-Kaarinan verkkosivuilta. Järj. Kaarinan kaupunki.

Taidenäyttelyt helmikuussa . Mökki Galleriassa lastenkirjanäyttely Taikamökin puput sekä Markku Nurmisen talvihimmeleitä. Kaarina-talossa Kaarinan Taideyhdistyksen Mausteita elämästä sekä Gotfried Huotarin taidetta. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Yökuvia.

Tehtäväkortteja luontopoluilla 28.2. asti. Luontopoluilla elämys- ja tehtäväkortteja: Tuorlassa Metsämörriohjaajien tehtäväpisteitä, Hovirinnassa ja Hadvalassa penkeillä elämys- ja tehtäväkortteja, Ristikalliossa ja Raadelmassa puissa. Järj. Kaarinan kaupunki.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.