Mielipitei: Mallaskadun pysäköinnin marinasta

0

Tyrskähdyksissä 10.2.2021 kommentoijat esittivät, mikä maa-alue kuuluu kaupungille ja mikä jollekin toiselle. Todellisuudessa Kaarinan kaupunki omistaa Mallaskadun läheisyydestä aika vähän: kadun ja suhteellisen pienen muun alueen.

On totta, että vuokralaiset eivät omista maata eivätkä mantua. Näiden kerrostalojen alueet omistaa taloyhtiöt, joissa suurimmassa osassa on omistusasuntoja. Vain kaksi on vuokrataloa, ja niiden alueet taas omistaa vuokrataloyhtiö. Myös vanhan panimon alueen omistaa muu kuin kaupunki.

Kävikö koiran ulkoiluttaja kysymässä poliisilta, millä asialla he ovat? Jos poliisit ovat saaneet jonkin muun tehtävän, niin he hoitavat sen.

Mitä tulee siihen, että lähettää kadunvarteen pysäköidyistä autoista kuvia ja tekee ilmoituksen väärästä pysäköinnistä, kyseessä on liikenteenpoliisipäällikön kehotus. Liikennemerkki on aivan oikea ja laillinen, kaupungin laittama.

Jokaisen, kenellä on ajokortti, pitäisi tietää, mitä aluepysäköintimerkki tarkoittaa. Pysäköintikielto koskee silloin koko katuosuutta.

On turha valittaa, jos on maksulappu tuulilasissa. Ne asukkaat, jotka ovat pysäköineet autonsa väärin Mallaskadun varteen, ovat säästäneet pylväspaikkamaksun pihaltaan.

Asiassa on kyse asukkaiden ja jalankulkijoiden turvallisuudesta.

Alueella asuva

Lauri Lempiäinen

Toimitus: Keskustelu Mallaskadun pysäköinnistä päättyy Kaarina-lehdessä.