SM-mitali meni taitoluistelijoilta sivu suun

0
Dream Edges marraskuussa vapaaohjelman pukuharjoituksessa juuri ennen muodostelmaluistelukauden alkamista.

SM-mitalia ei Kaarinan Taitoluistelijoille tänä vuonna tullut, sillä koko kisat peruuntuivat koronaepidemian vuoksi. Suomen Taitoluisteluliiton kevään valtakunnallinen kilpailukalenteri peruttiin kokonaisuudessaan.

SM-arvoja ei haluttu jakaa missään sarjassa, sillä arvottaminen olisi ollut vaikeaa sekavien harjoittelujaksojen vuoksi.

Loppukauden aikana on mahdollista pitää tapahtumia alueellisesti, jos paikalliset viranomaissäädökset sen sallivat.

SM-joukkueiden valtakunnallinen kilpailukausi typistyi marraskuussa Tampereella käytyihin 1. SM-valintakilpailuihin. Tuolloin Kaarinan Taitoluistelijoiden Dream Edges voitti junioreiden sarjan ja Diamond Edges sijoittui noviisisarjassa omassa lohkossaan kolmanneksi.