Tyrskähdetty: Kiitos hyvästä palvelusta, rehellisyydestä ja aurauksista, HC Indianseille saisi nimen Suomen sodasta

0

Kaarinan Kulta-Aika, kello-kultasenpäliike, kiitos! Palvelu erinomaista, ihanaa kun Kaarinassa on tämä asiakasystävällinen liike. Paristojen vaihdot saa nopeasti hoidettua. Hyvät valikoimat ao. alan tuotteista! Suosikaamme kaarinalaisia yrittäjiä!

Krisu

Viime Kaarina-lehdessä: ”Mikä rokotetilanne on? Surkea, vastaa Arjonen”. 1000 x kiitos rehellisyydestä! Jaksamisia teille. Mutta kaupungin ei tarvitsisi olla surkein myös koronatilanteessa. Noudattakaa ohjeita, maskit päällä!

Riskiryhmään kuuluva, rokote joskus…

Yhdyn Kaj Kanervavuoren mietteisiin viime Kaarina-lehden artikkelissa Valkeavuoren koulun liikennekaaoksesta. Ja kysyn, pitääkö kaikkia yläaste- ja lukioikäisiä oppilaita edes kuskata kouluun? Omatkin jalat heillä on – useimmilla ainakin. Järkytyin lukemastani. Laiskuus huipussaan.

Puoli toista kättä

Vielä Mallaskadusta: kadulla harrastetaan luvatonta pysäköintiä. Liikenteen poliisipäällikkö kertoi, että tämä aluepysäköintimerkki koskee koko katuosuutta. Hän sanoi, että asukkaiden pitäisi lähettää heille viestiä pysäköinnistä: mitä useampi lähettää viestin, sitä parempi, ja jos mahdollista, niin kuva mukaan. Itse olen laittanut viestin ja kuvan. Osoite on poliisi.fi ja sieltä rikosilmoitus.

Asuja

Millähän perustein joku on aikanaan HC Indiansin nimen valinnut? Kymmenen vuotta Kaarinassa asuneena en edelleenkään tiedä, miten intiaanit liittyvät Kaarinaan. Ottaisivat nimen vaikka Lemun taistelusta: husaarit tai krenatöörit. Tai piispoista, Kuusiston linnan ja munkkien mukaan.

Won Viiri

Lämmin kiitos Kairisalueen huoltomiehille. Meillä on aurattu tosi hyvin sekä viikolla että viikonloppuina. Ja kiitos myös ainakin Kuikankadun taloyhtiöiden reippaille asukas-talkkareille.

SD

Terveyskeskuksessa on vastattu koronarokotustiedosteluihin epäkohteliaasti. Ihmettelen vain, miksi Helsingissä pystytään jo rokottamaan kotona asuvia iäkkäitä mutta Kaarinassa ei.

Kyllästynyt