Tyrskähdetty: Kiitos takseille, kertautuvatko Mallaskadun parkkiongelmat Voudinkadulla ja kalanraatoja pitkin jäätä

0

Viime lehdessä tyrskyi takseista niin risuja kuin ruusuja. Minun on sanottava, että Taxidatan kuljettajat täältä Kaarinasta lähtiessä (paikallisia?) ovat useimmiten olleet 10+ arvoisia, ystävällisiä ja auttavia. Samaa ei voi aina sanoa Turusta lähtiessä. Kiitos paikallisille, toivottavasti pian nähdään!

Korona-lomalainen

Vastaus viime viikon Tyrskähdyksiä-palstan “Vanha mummo” -nimimerkille: Ikävää, että kohdallesi on sattunut taksinkuljettajia, jotka eivät maskia ole käyttäneet, vaikka maskin käytöstä on vahva suositus. Jos kysymys on Taxidatan autosta, voit varmuudeksi tilatessasi ilmoittaa, että haluat kuljettajan, joka käyttää maskia.

Autoilija Esko Tamminen, jolla maski käytössä viime syksystä saakka

Ihana seurata, kuinka vanhemmat hiihtävät Hovirinnan pelloilla lastensa kanssa ja ulkoilevat rattikelkkojen ja pulkkien kanssa mäkeä laskemassa uimahallin vieressä olevassa mäessä! Entisajan talven iloja.

Mummeli ja koira

Viime lehdessä kerrottiin Voudinaukion rakennushankkeesta ja parkkialueen poistumisesta. Mallaskadun talot ovat myös YIT:n hanke, ja liian pienen parkkikapasiteetin vuoksi Mallaskadulla on parkkiongelma. Miten estetään, ettei sama toistu Voudinaukiolla?

Vai voivotellaanko jälkikäteen?

Pääkirjaston henkilökunnalle annan kiitosta nopeasta palvelusta kirjavaraukseni kanssa. Kaupungin palautepalveluunkin kirjoitin kiitoksen, mutta eipä tunnu kiinnostavan julkaista kaikkien nähtäväksi. Näinkö vähän välitetään henkilöstöstä?

Lukija

En osaa sanoin kuvailla, miten paljon arvostan ja kunnioitan teidän raskasta ja pitkää pinnaa vaativaa työtänne, jota teette sairaiden ja moniongelmaisten omaistemme kanssa. Toivon sydämestäni, että jaksatte edelleenkin ja saatte tyydytystä työstänne sekä olette ylpeitä ammatistanne. Toivon myös, että ilon pilkahduksiakin löytyy.

85-vuotias, 4 vuotta miehensä omaishoitajana toiminut omainen

Verkkokalastaja(t), nyt meni yli hilseen toiminta(nne)! Tähän asti kalanraatoja on lojunut jäällä, joka on sinänsä jo iljettävää, mutta nyt jää on kuin teurastamo! Nyt on kalat fileoitu myös siellä, jäällä on kaikki perkeet! Hankkikaa kalat kaupasta!

Talvikelistä jäällä nauttija

Hyvä nimimerkki “Mitäpä minulle kuuluisi”. SPR:n verkkoystävyys on yksi tapa saada kontakti vapaaehtoiseen ystävätoimijaan. Toinen ja yleisin tapa etsiä SPR:n vapaaehtoista ystävää itselleen on kuitenkin soittaa paikallisen osaston ystävävälittäjälle. Olemme huomioineet sen, että kaikilla ystävää kaipaavilla ei ole edes puhelinta. Lisäksi SPR:n verkkosivuilla tietoihisi pääsevät vain henkilöt, joille on annettu sivun käyttöoikeudet. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Annikki Alho, ystävävälittäjä

Iso kiitos Kaarina-lehdelle siitä, että tiedotatte aktiivisesti koronatilanteesta, koska Kaarinan kaupunki ei sitä viitsi tehdä kuin kerran viikossa. Vanhemmilla olisi oikeus tietää asiasta tarkemmin. Ja onpa outo tämä linjaus, että koronavilkun ilmoittaessa altistumisesta työntekijän työvelvollisuus alkaa välittömästi negatiivisen testituloksen tultua, vielä samana päivänä. Altistunut työntekijä saattaa sairastua päivä testin jälkeen. Maskia käyttänyt opettaja saa myös jatkaa opettamista, vaikka hän olisi ollut sairastuneen oppilaan kanssa useita tunteja! Olisiko edes muutaman päivän varoaika tarpeen?

Huolestunut