Kaarinan sininen valtuustoryhmä menetti ainoan jäsenensä

0
Keskiryhmät toivotti Johanna Huhtalan tervetulleeksi ryhmäänsä. Arkistokuvassa keskiryhmään kuuluvat keskustan valtuutetut Raimo Erkkilä ja Sanna Tähkämaa.

Kaarinalainen kaupunginvaltuutettu Johanna Huhtala ilmoitti viikko sitten pidetyssä valtuuston kokouksessa lopettavansa sinisen valtuustoryhmän ja siirtyvänsä keskiryhmien valtuustoryhmän jäseneksi. Huhtala oli Kaarinan sinisen valtuustoryhmän ainoa jäsen. Hän toimii loppukauden sitoutumattomana kristillisdemokraattien valtuutettuna.

Huhtala on jo aiemmin ilmoittanut lähtevänsä kuntavaaleissa ehdolle sitoutumattomana kristillisdemokraattien listalta.

– Pohdin pitkään, lähdenkö vaaleissa ehdolle vai en. Minua on valtuustokauden aikana useampaankin kertaan pyydetty lähes jokaiseen valtuustopuolueeseen ehdokkaaksi. Keskiryhmät on poliittisesti omia ajatuksiani ja arvojani lähimpänä. Kristillisdemokraatit, joiden listalla olen sitoutumattomana, valikoituivat henkilökohtaisista ja poliittisista syistä, Huhtala kertoo.