Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

To 4.3.


Verkkoluento: Sisilian salaisuudet klo 17.30. Kuvia Sisiliasta ja tarinoita sisilialaisten elämänmenosta. Ilmoittaudu etukäteen Kaarinan kaupungin tai kansalaisopiston sivuilla.

Ti 9.3.


Terveyskävely tiistaisin klo 10.30. Lähtö Aktia-Arenan vieressä olevan keinotekonurmikentän vierestä. Alkulämmittelyn jälkeen kävelylenkki, lopuksi lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyt. Voit ottaa sauvakävelysauvat mukaan. Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys ry. Lisätiedot: marjis@gertime.fi tai 045 2628 330.

Useina päivinä


Lumiukkopolku Littoisten hiekkarannalla 14.3. asti. Omatoiminen rastipolku alkaa tanssilavan takaa. Järj. Suomen Latu / Kaarinan Kulkijat ry ja Metsämörriyhdistys ry.

Taidenäyttelyt maaliskuussa . Kaarina-talossa Anneli Perälän postikorttikokoelma Lukevia sekä Anna Pesosen Strong and independent . Piikkiön kirjastossa Marianne Montosen Akvarelleja . Tuorlan Majatalossa Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttely Tuorla talven valossa 25.4. asti. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Talvisia tunnelmia.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.