Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

 

La 13.3.

Konsertti Kuusiston kirkolta. Cantilena-kuoron ja baritoni Henri Jussilan esittävät toivottuja lauluja verkossa. Live-striimi esitetään Kaarinan seurakunnan Facebook-sivulla.

Ke 17.3.

Luento: Kaarinan ja Piikkiön muinaisjäännökset klo 17.30. Verkkoluento. Mitä arkeologiset tutkimukset paljastavat pronssikautisesta asumisesta ja rautakautisesta hautaamisesta Kaarinassa ja Piikkiössä? Ilmoittaudu etukäteen kaupungin tapahtumasivulla. Järj. Kaarinan kaupunki ja kansalaisopisto.

Useina päivinä

Lumiukkopolku Littoisten hiekkarannalla 14.3. asti. Omatoiminen rastipolku alkaa tanssilavan takaa. Järj. Suomen Latu / Kaarinan Kulkijat ry ja Metsämörriyhdistys ry.

Taidenäyttelyt maaliskuussa . Kaarina-talossa Anneli Perälän postikorttikokoelma Lukevia sekä Anna Pesosen Strong and independent . Piikkiön kirjastossa Marianne Montosen Akvarelleja . Tuorlan Majatalossa Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttely Tuorla talven valossa 25.4. asti. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Talvisia tunnelmia.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.