Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 17.3.

Verkkoluento: Kaarinan ja Piikkiön muinaisjäännökset klo 17.30. Mitä arkeologiset tutkimukset paljastavat pronssikautisesta asumisesta ja rautakautisesta hautaamisesta Kaarinassa ja Piikkiössä? Ilmoittaudu etukäteen, linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta Kaarinan kaupungin sivuilta. Järj. Kaarinan kaupunki ja kansalaisopisto.

Useina päivinä


Taidenäyttelyt maaliskuussa . Kaarina-talossa Anneli Perälän postikorttikokoelma Lukevia sekä Anna Pesosen Strong and independent . Piikkiön kirjastossa Marianne Montosen Akvarelleja . Tuorlan Majatalossa Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttely Tuorla talven valossa 25.4. asti. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Talvisia tunnelmia.

Vekaraviikko 22.–26.3. Lastenmuusikko Ville Karttunen konsertoi etänä. Konsertin pääsee katsomaan milloin vain viikon aikana. Ilmoittaudu etukäteen, linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta Kaarinan kaupungin sivuilta. Ilmoittautuminen päättyy 26.3. Järj. Kaarinan kaupunki.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.