Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ma 29.3.

Yhdistysilta verkossa. Klo 18, Teams-kokous. Keskustellaan kaupungin toiminta-avustuksista, yhdistysten tapahtumatiedotuksista ja visitkaarina.fi-sivustosta. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta Kaarinan kaupungin sivuilta. Järj. Kaarinan kaupunki.

Ti 30.3.

Kirjallinen ilta: Jussi Konttinen. Klo 18. Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Konttinen muutti perheineen Siperian kylmimmälle alueelle Jakutiaan. Hän kertoo kokemuksistaan sekä kirjastaan Verkkotapahtuma. Linkki lähetetään etukäteen ilmoittautuneille. Ilmoittaudu tapahtuman kohdalta Kaarinan kaupungin verkkosivuilta. Järj. Kaarinan kaupunki.

Useina päivinä


Taidenäyttelyt maaliskuussa . Kaarina-talossa Anneli Perälän postikorttikokoelma Lukevia sekä Anna Pesosen Strong and independent . Piikkiön kirjastossa Marianne Montosen Akvarelleja . Tuorlan Majatalossa Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttely Tuorla talven valossa 25.4. asti. Puntarin ikkunalla Kaarinan Kuvaajien Talvisia tunnelmia.

Vekaraviikko 26.3. asti. Lastenmuusikko Ville Karttunen konsertoi etänä. Konsertin pääsee katsomaan milloin vain viikon aikana. Ilmoittaudu etukäteen, linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta Kaarinan kaupungin sivuilta. Ilmoittautuminen päättyy 26.3. Järj. Kaarinan kaupunki.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.