Mitä kaarinalaiset eivät Kaarinasta tiedä? Keksi kysymys Kaarina-visaan

0

Millä nimellä kutsuttiin Kaarinan uimahallin alakerran diskoa? Entä montako kumirouhekenttää Kaarinassa on nyt?

Edellä olevia kysymyksiä ovat kaarinalaiset lähettäneet tähän mennessä kilpailukysymyksiksi kaupungin järjestämään visaan, joka pidetään huhti-toukokuussa. Lisää sopivia kisakysymyksiä toivotaan kaarinalaisilta yhä, ja niitä voi antaa maaliskuun loppuun saakka.

– Olisi hauskaa, että kysymyksiä olisi sekä tämän päivän asioista että historiasta, toivoo kulttuurituottaja Maija Leino .

– Mukaan voi myös liittää kuvan.

Leino kertoo harrastaneensa korona-aikana ystäviensä kesken viikoittain hiukan vastaavia visoja. Idea heräsi, että kaarinalaisista voisi olla hauskaa visailla suuren porukan kesken.

Kilpailukysymysten jättölomake löytyy verkosta

osoitteesta www.kaarina.fi/tapahtumat. Lisäksi Kaarina-talolla on laatikko, johon voi jättää kisakysymyksiä. Tähän mennessä kisakysymyksiä on tullut kolmisenkymmentä.

Huhtikuussa, kun kaupunki on valinnut kysymyksistä sopivimmat, on varsinaisen kisan vuoro. Kaupunkilaiset voivat testata tietämystään verkossa tai käydä vastaamassa paperilla Kaarina-talossa.

Kolme parasta vastaajaa kutsutaan toukokuun alussa finaaliin, joka striimataan Kaarina-talolta. Voittajille on luvassa elämyspalkinto, ja palkintoja arvotaan myös muiden vastaajien ja kysymyksiä jättäneiden kesken.