Omakotitalon keittiössä roihahti Empossa, ullakon eristeet kytevät yhä

0

Palokunta on parhaillaan Empossa Mäkitiellä sammuttamassa omakotitalon tulipaloa. Hälytys tuli pelastuslaitokselle tänään aamulla ennen puolta yhdeksää.

– Palo oli lähtenyt keittiöstä, mutta vielä emme tiedä syytä, miksi. Palo oli edennyt ullakolle, jossa eristeet kytevät yhä. Sammutustyöt kestävät todennäköisesti iltaan, kertoo palomestari Timo Lehmuskoski .

Henkilövahinkoja ei ollut syntynyt, sillä asukkaat olivat poistuneet talosta palon havaittuaan. Heidän kotinsa keittiö on tuhoutunut, ullakolla on palanut kantavia rakenteita ja koko tiilirakennus on kärsinyt vakavista vesivahingoista.

– Eristepaloja ei oikein muulla tavalla päästä sammuttamaan. Välipohja on purua, ja se on tulipalon kannalta petollinen, Lehmuskoski toteaa.