Pahimuksen huruskoopit

0
Härkä (20.4.-20.5.): Hidastempoinen härkä ei ole vielä käsittänyt, mitä ihmiset hössöttävät tämän koronan kanssa. Hän elää niin kuin ennenkin ja kolkuttelee sitkeästi suljetuilla ovilla. Hän myös ajaa Kaarinan liikenneympyröissä Hämeentiellä ja keskustassa niin kuin niiden kohdalla ennenkin ajettiin eikä väistä. Piispanristin Prismaa hän kutsuu yhä kengurumarketiksi, Ravattulan City-Markettia Anttilaksi, K-Supermarket Katariinaa Eurospariksi ja ToriPubia Lapalomaksi. Autonrenkaat nurmikolla Koristontieltä Koristonkaarelle ovat hänen jäljiltään. Härkä on ostanut maskeja ja käsidesejä, kun niitä oli tarjouksessa, mutta ei ole vielä ymmärtänyt, miten niitä käytetään. Hän on suunnitellut ulkomaanmatkaa vuodesta 1996 ja on nyt yrittänyt varata sitä tähän maaliskuuhun. Hän on kummissaan, miksi matkan varaaminen on nyt niin hankalaa.