Pahimus: Rokkoa korottamassa

0

Mitä ihmiset valittavat, että eivät tiedä, milloin on oma vuoro koronarokotukselle? Pahimus ihan helposti sai selville viranomaisten 74 eri nettisivulta, joissa oli linkit 1268:aan rokotuksia käsittelevään sivuun, että nyt vuorossa on joku muu kuin Pahimus.

Rokotusvuorossa ovat naapurissa 41,2–41,5-vuotiaat, jotka kuuluvat riskiryhmään 1.6.7.9, sekä yli 79,5-vuotiaat , täällä taas 67,6–67,9-vuotiaat, jotka kuuluvat riskiryhmään 2.2.4-3 sekä yli 80,3-vuotiaat. Ehkä etusijalla ovat myös ne, joilla on punaiset sukat ja joiden kallonympärys on kulmikkaampi kuin muilla. Tieto siitä, kuuluuko lapsena ohi mennyt infektioastma ja hörökorvat johonkin riskiryhmään, löytyy helposti 12890-osaisesta luettelosta. 3,6 tunnin päästä vuorossa ovat sitten eri henkilöt.

Kun on aika varata rokotusaika, ei saa soittaa, pitää soittaa, pitää varata aika netistä, joskin aikaa ei voi varata netistä. Aikoja tuli vapaiksi tänään kello 8.00 ja ne olivat täynnä kello 8.00, joten sitten vain päivystämään someen, milloin aikoja vapautuu taas.

Sinällään on ollut kiva, että ikäihmisille on keksitty näin jännittävä ja aivosoluja aktivoiva peli. Korona-aikanahan ei muuten ole tapahtumia. Toisaalta luulisi, että ihan bingo olisi riittänyt. Tai se puinen lautapeli, se, missä on keppi ja nappuloita, se… korona.