Pahimus: Työkaverini asuu työpaikalla

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Korona-aikana työtoverit ovat alkaneet käyttäytyä monilla ihmisten nykyisillä työpaikoilla oudosti. Pitkittynyt koronaepidemia on tainnut vakavasti kiristää hermoja.

Esimerkiksi työkaveri M. kulkee Pahimuksen korona-ajan työpaikalla pelkissä kalsareissa. Työkaveri A. piirtelee tuntikausia kalankuvia vihkoon. Työkaveri H. käy usein halaamassa Pahimusta, mikä sinällään voi olla työpaikalla korrektia, mutta ajoittain H. pussaa Pahimusta. Lisäksi H. kyselee epäilyttävän usein Pahimuksen yksityisasioista, kuten tämän lapsista.

Pahimuksen työkaveri L. nuolee itseään ja käy toistuvasti nukkumassa Pahimuksen läppärilaukun päällä. Eilen L. oksensi työpaikan matolle.

Eniten kysymyksiä herättää työkaveri K:n käytös. Sinällään voi laskea leikinlaskun piiriin, että joka kerta, kun Pahimus käy muualla, K. varastaa Pahimuksen työtuolin itselleen – ellei K. sitten halua Pahimuksen kanssa samaan vessaan. Viime viikolla mentiin jo täysin sopimattomuuksien puolelle: K. kieri useana päivänä kiimaisena työpaikan ruokapöydällä ja pudotteli samalla astioita.

Sinällään näiden työkavereiden työmoraali on todella korkealla, sillä edes virka-ajan päätyttyä he eivät lähde työpaikalta. Voisi melkein sanoa, että he asuvat siellä.