Tapaa kiinnostavia työnantajia etänä – Rekrymessut ensi viikolla

0

Turun seudun rekrymessut, jossa työnantajat ja työnhakijat pääsevät kohtaamaan toisiaan, pidetään ensi viikolla koronaepidemian vuoksi virtuaalisina. Messuille osallistutaan tietokoneella tai älypuhelimella Tavata-verkostoitumissovelluksen avulla.

Maanantaina ohjelmassa on esityksiä työnhausta ja uraohjauksesta. Muina viikonpäivinä työnantajat ja työnhakijat tutustuvat toisiinsa.

Työnhakija täyttää Tavata-sovelluksessa tietonsa ja kirjoittaa pieneen esittelyyn, minkälaista työtä etsii ja millaista kokemusta takana on. Tietoja voi myöhemmin muokata. Samalta sivulta pääsee liittymään rekrymessuille. Messuilla voi sopia etätapaamisen halutun yrityksen kanssa, ja yritykset voivat ehdottaa samaa kiinnostavina pitämilleen työnhakijoille.

Ohjelma toimii Chrome-selaimella. Mikäli videotapaamiseen käyttää mobiililaitetta, tarvitaan Jitsi Meet -sovellus.

Messut järjestetään Turun seudun kuntien, TE-palveluiden ja oppilaitosten yhteistyönä.

Rekrymessut 8.–12.3., ma klo 9–18, muina päivinä 9–21. Sovellus löytyy osoitteesta https://app.tavata.events/signup.