Tarkkaile Kaarinan rakennushankkeiden etenemistä

0
Muun muassa Hovirinnan uuden koulun rakentamista voi seurata www.kaarina.fi/kaarinarakentaa -sivustolta.

Kaarinalaisilla on mahdollisuus seurata kotikaupunkinsa suurien rakennushankkeiden etenemistä kaupungin verkkosivuilta. Sivustolle on koottu tietoa muun muassa kouluhankkeiden etenemisestä, ja sieltä löytyvät myös koulurakentamisen johtoryhmän kokousmuistiot. Sivusto löytyy osoitteesta www.kaarina.fi/kaarinarakentaa.

Kaarina rakentaa -sivuston ylläpitäminen liittyy Vihreiden valtuustoryhmän tammikuussa 2019 tekemään valtuustoaloitteeseen. Aloitteessa esitettiin, että kuntalaisilla pitäisi olla mahdollisuus vaikuttaa tai vähintäänkin seurata isojen rakennushankkeiden etenemistä.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantain kokouksessaan kertaalleen valmisteltavaksi palautetun aloitteen loppuunkäsitellyksi. ​