TVT-hankkeet kävivät uusintakierroksella

0
Turun kaupunki aikoo rakentaa rivitaloja Voivalaan Koivikkokadulle, entisen kasvihuoneen paikkeille. Kuvassa näkyvät talot on rakennettu jo aiemmin eivätkä ole TVT:n.

Kaarinan kaupunginhallitus käsitteli jälleen maanantaina kahta hanketta, joissa TVT Oy aikoo rakentaa Turun kaupungin vuokrataloja Kaarinaan. Käytännössä kyse oli vain vanhoista suunnitelmista, joista esimerkiksi Kaarina-lehti uutisoi tammikuussa: Voivalaan aiotuista rivitaloista ja Kaarinan ydinkeskustaan TVT:n nykyisten kerrostalojen viereen tulossa olevista uusista kerrostaloista. TVT oli korvannut aiemmat hakemuksensa uusilla, joissa oli muutoksia korkotukilainan pituudessa.

Kaarina ei puoltanut Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle näitä hankkeita sen enempää kuin edelliselläkään kerralla.