Tyrskähdetty: Kiitos auttajille, Piikkiön R-kioski täynnä väkeä korona-aikana ja vanhanpiian veron voisi ottaa takaisin

0

Kiitokset vanhemmalle pariskunnalle, joka pysähtyi ja kysyi vointiani kaaduttuani koiralenkillä Piiankujan ja Renginkujan risteyksessä 23.2. klo 15.30.

Minna

Antaisin nuuskaa Piikkiön R-kioskille, joka on joskus palkittu hyvästä asiakaspalvelusta. Huolestuneena huomasin, että pahimmillaan pieneen tilaan oli ahtautunut parikymmentä asiakasta, joista osa tiiviisti myös ulkopuolella. Maskia käytti alle 80 prosenttia asiakkaista ja henkilökunta ei lainkaan.

Ihmettelijä

Nimimerkille Ihmettelijä: Maskien/visiirien käytöstä on annettu vahva suositus asiakastilassa työskenneltäessä, ja kassatiskeille on asennettu pleksit. Tulemme muistuttamaan henkilökuntaamme tämän tärkeydestä. Seuraamme epidemiatilannetta ja reagoimme välittömästi ohjeistuksen muuttuessa.

Piikkiön ärrän kauppias Paula

Ihmettelen, miksi Suomessa ei oteta karanteeniin ulkomailta tulevia työntekijöitä. Poikani joutui Taiwanissa 2 viikoksi karanteeniin hotelliin ennen kuin pääsi töitä tekemään, samoin toinen tuttuni, joka meni Australiaan. Koko Euroopassa voisi olla rajoilla sama käytäntö.

Älytöntä

Autoilijoita vain verotetaan. Voitaisiin ottaa käyttöön vaikka vanhanpiian ja vanhanpojan vero tai muita vanhoja verotuskeinoja.

Ihmettelijä