Tyrskähdetty: Kiitos hyvästä talvikunnossapidosta ja miksi Lidlin liukuhihnoilla ei ole pleksiä

0

Suuret kiitokset Linnanrauniontien hyvin hoidetusta talvikunnossapidosta! Aurinkoista kevättä ja kesää toivotellen

Markku ja Seija Ranne

Sydämellinen kiitos Kalevi Pirttijärvelle ihanasta pakinasta! Olet aina positiivinen ja elämänmyönteinen. Kuten presidentti Mauno Koivisto sanoi: Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki menee hyvin. Toivotaan, että tossut aina kohtaavat!

Myötätuulia

Turussa on rokotettu 75–79-vuotiaista lähes 90% ja Kaarinassa vajaa 60%. Turussa 70–74-vuotiaita on 35% ja Kaarinassa vajaa 15%. Jossain mättää, kun rokotteet jaetaan kuitenkin väestörakenteen mukaisessa suhteessa. Mistä johtuu hitaus Kaarinassa?

Tilanne 25.3.

Miksi Lidlin Krossin myymälässä ei ole suojapleksiä liukuhihnojen päässä asiakkaiden välissä?

Asiakas

Vastaus nimimerkille Asiakas: Kiitos kysymyksestä! Meille on tärkeää, että Lidlissä on turvallista käydä ostoksilla. Tähän asti olemme muistuttaneet turvaväleistä kylteillä ja lattiatarroilla, ja kassoilla on huomioitu asiakkaiden mahdollisuus pitää turvaväli. Huhtikuun aikana asennamme kaikkien myymälöidemme kassoille pakkauspäätyyn asiakkaita erottavat suojalevyt, myös Krossin myymälään. Jonojen välttämiseksi avaamme uusia kassoja herkästi, ja pyrimme avaamaan kassat väljästi niin, etteivät kassojen jonot ole vierekkäin. Lisäksi on tärkeää, että kaikki muistavat käyttää kasvomaskia ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Tervetuloa ostoksille!

Aluepäällikkö Kalle Korpela, Lidl