Tyrskähdetty: Kiitos rokotuksesta, viisastelua pyörätiellä ja miksi lippu laskettiin Kuusistossa aikaisin

0

Kiitän Kaarinan Postin henkilökuntaa. Ystävällistä ja osaavaa henkilökuntaa. Ison miinuksen annan Postin kuljettajalle, joka vei ison pakettini väärään osoitteeseen. Kuukausi sitten kotiin toimitettu, mutta ei minun kotiini.

Kisujen puolesta

Kiitos Kaarinan kaupunki sujuvasti toimivista koronarokotuksista. Kaikki toimi hienosti. Erityiskiitokset seurakunnille ja Punaiselle Ristille, jotka toimillaan ovat auttamassa onnistumisessa.

Kiitollinen

Takkuavatko Kaarinan rokotukset? Hidasta on, eikä tietoa kovin aktiivisesti jaella. Kun puhelimella kysyy, kokee soittaja olevansa rasite. Pyrittäisiinkö samaan kuin monet muut kaupungit? Infoa ja yhteydenottoja etukäteen vaiheista, kiitos.

Ei rokotevastainen

Pyhän Katariinan tiellä tiistaina 16.3. iltapäivällä kaksi poikaa ajoi ohitseni polkupyörillä. Toinen sanoo “keskellä jalkakäytävää” tarkoittaen minua. Pitääkö sitä ajaa ritirinnan, kuin pariskunta? Sitä paitsi toinen poika ajoi jalkakäytävällä. Eivätkö he tiedä liikennesääntöjä?

Viisastelijat liikenteessä

Miksi Kuusiston koulun lippu oli jo laskettu Minna Canthin päivänä 19.3. ennen klo 15? Onko tämä liputuspäivä ollut jotenkin erillainen kuin muut liputuspäivät, että lippu on tarvinnut laskea jo noin aikaisin?

Ihmettelijä

Vastaus nimimerkille Ihmettelijä: Kaarinan kaupungilla on muutamia kohteita, joissa liputuspäivinä lippu lasketaan työpäivän puitteissa. Nämä liputuksiin liittyvät yksityiskohdat on määritelty kaupungin liputusohjeessa. Minna Canthin päivä ei siis ollut mikään poikkeus, vaan näin toimitaan kaikkina liputuspäivinä.

Kalle Kaarto, ylläpitomestari, Kaarinan kaupunki