Kalle Talonen, Veijo Hietala ja Markku Jokisipilä pohtivat huomenna Kaarinan kuntavaaleja

0
Kalle Talonen muutaman vuoden takaisessa kuvassa.

Kaarina-talolla järjestetäänhuomennakeskiviikkona mediapaneeli kuntavaaleista. Mediapaneelia pääsee seuraamaan verkossa.

Paneelia vetää Kalle Talonen. Keskustelijoina ovat Veijo Hietala, Markku Jokisipilä, Maria Kesti sekä Rasmus Hakala.

Kalle Talonen on Yle Turun radion toimittaja ja juontaja sekä lavarunoilija, jonka ääni on tullut tutuksi esimerkiksi Kallen kantapöytä -ohjelmasta. Veijo Hietala taas on mediatutkija, joka on tutkinut erityisesti viihdettä ja tunteita mediassa. Markku Jokisipilä on poliittisen historian tutkija ja Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja.

Maria Kesti on mukana Kaarina-lehden tuottajana ja Rasmus Hakala Kaarinan nykyisen nuorisovaltuuston puheenjohtajana.

Panelistit pohtivat, miksi presidentinvaalit kiinnostavat ihmisiä enemmän kuin kuntavaalit, vaikka kuntavaaleissa valitut päättävät kuntalaisille tärkeämmistä asioista, mitkä teemat Kaarinassa ovat isoja kuntavaalien alla, mikä saisi nuorison intoutumaan vaaleista ja miten vaalien siirtäminen vaikuttaa äänestäjiin ja ehdokkaisiin.

Keskustelu striimataan suorana kaupungin YouTube-kanavalle ja jää näkyviin. Yleisö voi lähettää panelisteille kysymyksiä esityksen aikana.

Mediapaneeli 14.4. klo 18. Keskustelu striimataan Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla. Yleisö voi osallistua lähettämällä kommentteja ja kysymyksiä YouTuben chatissä.