Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 21.4:

Verkkotapahtuma: Kouluruokaa Kapen tapaan. Huippukokki Kari Aihinen ja ravitsemusterapeutti Tuulia Terinkoski kertovat kouluruokailusta. Klo 13, linkki löytyy tapahtuman kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Tilaisuudessa voi keskustella luennoijien kanssa. Järj. Kaarinan kaupunki.

Ma 26.4:

Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Järj. Kaarinan Kulkijat.

Useina päivinä:

Etätuolijumppaa keskiviikkoisin klo 10 ja torstaisin klo 13. Teams-kokouksena, ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla (paivi.mecklin@kaarina.fi) ja saat samalla linkin. 27.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Taidenäyttelyt huhtikuussa . Kaarina-talossa Esa Alinin Muuntamo, esinekoosteita ja -muunnelmia 1969–2021 sekä Paula Ehrmanin Ritarit turnajaisissa . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Keltainen . Tuorlan Majatalossa Kaarinan Kuvaajien valokuvanäyttely Tuorla talven valossa 25.4. asti.

Vanhemmuuden viikko. YouTube-luento Mitä vanhempien tulisi tietää lasten ja nuorten pelaamisesta? (Minna Koirikivi) 26.4. klo 18. YouTube-luento Iloa vanhemmuuteen ja työkaluja arkeen 27.4. klo 18 (Raisa Cacciatore). YouTube-luento Nuorten päihdekokeilut (Niina Jalo) 28.4. klo 18. Linkit löytyvät näiden tapahtumien kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Järj. Turku, Kaarina, Lieto, Paimio, Sauvo, Raisio, Rusko, Naantali, Masku, Nousiainen ja Mynämäki.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.