Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 28.4.


Joo-teatterin kevätnäytös. Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla. Klo 15.30 Koroisten prinssin aikamatka (Piikkiön lastenryhmä), klo 16 Ella ja seikkailu somessa (Piispanlähteen lastenryhmä I), klo 16.30 Juuri saamamme tiedon mukaan… & pienryhmän show (Piispanlähteen lastenryhmä II). Järj. Kaarinan kaupunki.

Verkkoluento: Nuorten päihdekokeilut. Niina Jalo MLL:stä kertoo, miten ottaa päihteet puheeksi oman lapsen kanssa klo 18. YouTube-luento. Vanhemmuuden viikon tapahtuma. Linkki löytyy tämän tapahtuman kohdalta sivulta kaarina.fi/tapahtumat. Järj. Turku, Kaarina, Lieto, Paimio, Sauvo, Raisio, Rusko, Naantali, Masku, Nousiainen ja Mynämäki.

Ma 3.5.

Frisbeegolfia maanantaisin keskusliikuntapuistossa kello 14, mikäli aikuisten liikuntarajoitukset sallivat. Lähtö jäähallin edestä. Järj. Kaarinan Kulkijat.

To 29.4.


Tanssitunnit verkossa. Kansainvälinen tanssin päivä. Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla latinoshow klo 17 ja FolkJam klo 18. Ohjaanina Emmi Tiermas ja Rami Meling. Katsottavissa 13.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Ti 4.5.


Terveyskävely . Lähtö klo 10.30 Erotuomarinkatu 6:n kohdalta. Ensin tekonurmikentällä liikkuvuus- ja tasapainoliikkeitä, lenkin jälkeen venytykset. Järj. Kaarinan-Piikkiön Sydänyhdistys.

Useina päivinä


Etätuolijumppaa keskiviikkoisin klo 10 ja torstaisin klo 13. Teams-kokouksena, ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla (paivi.mecklin@kaarina.fi) ja saat samalla linkin. 27.5. asti. Järj. Kaarinan kaupunki.

Taidenäyttelyt toukokuussa . Kaarina-talossa Kaarinan Kuvaajien Kasvava Kaarina sekä Heidi Keskikylän Katoavat ja piiloutuneet . Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Vesi .

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Älä osallistu vähääkään sairaana muihin kuin verkkotapahtumiin. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.