Pahimus: Mato vai kissavideo?

0

Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Pahimus karjui metsään ärräpäitä. Takaisin tuli linnunliverrystä, lehtokurpan humoristinen pootpotus ja rauhoittavaa tuulen suhinaa. Mitäköhän tällä sanonnalla tarkoitetaan?

Hädässä ystävä tunnetaan. Kiitos, Pahimus voi olla tuntematta ystäviäni näin tarkkaan. Hän on ihan tyytyväinen, jos hänen ystävänsä hoitavat vessahätänsä omatoimisesti.

Ei kukaan ole seppä syntyessään. Väestörekisterikeskuksen mukaan Suomessa on 2248 elossa olevaa henkilöä, jonka sukunimi on Seppä. Ehkä he kaikki ovat vaihtaneet nimensä vartuttuaan?

Lasten suusta se totuus kuuluu. Ruotsi on siis Suomen pääkaupunki, sängyn alla asuu mörkö ja isä jaksaa nostaa talon.

Aikainen lintu madon nappaa. Vaihtoehtoina on valvoako pikkutunneille kännykästä kissavideoita katsellen vai saadako kiemurteleva limainen kastemato. Pahimus ei ole varma, mutta aika monen vaakakuppi todennäköisesti kallistuu kissavideoiden puolelle. Sitä paitsi aina voi valvoa aamuun saakka ja käydä sitten kaivamassa mullasta se mato, jos sille on välttämätön tarve.