Saaristo Open siirtyy kesän loppuun

0
Saaristo Openissa kuunneltiin artisteja viime kesänä maskit kasvoilla. Keikkoja keskeytettiin kahdesti siksi, että festarikävijät eivät noudattaneet turvallisuusrajoituksia.

Monet tapahtumajärjestäjät ovat peruuttaneet tai siirtäneet kesäkuun tapahtumiaan, ja nyt Saaristo Openkin liittyi joukkoon.

Rockfestari Hovirinnan rannassa siirretään viime vuoden mallin mukaan kesäkuun alusta elokuun loppuun, 27.–28.8. pidettäväksi. Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin.

– Uskomme, että pääsemme tänä kesänä nauttimaan livemusiikista Suomen upeassa kesässä. Tapahtumassa käytetään viime kesänä hyväksi todettuja turvallisuustoimia, kommentoi tapahtuman promoottori Kalle Keskinen tiedotteessaan.

Jos uusi ajankohta ei ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Palautus onnistuu 11.6. saakka.

Toistaiseksi ei tiedetä, pysyykö artistikattaus samana kuin tähän mennessä. Kesäkuun Saaristo Openiin olivat lupautuneet Apulanta, Ellinoora, Chisu, J. Karjalainen , Klamydia, Stig, Kaija Koo, Popeda, Bo Kaspers Orkester (SE), Elastinen, Erika Vikman sekä Vesala .